H2K doet meer

H2K doet meer

H2K doet meer dan alleen het verzorgen van brandweeropleidingen, praktijktrainingen organiseren en adviseren en ondersteunen van bedrijven. De ervaring en kennis die H2K binnen die activiteiten opdoet, wordt ingezet in een breder werkveld. In samenwerking met branchegenoten en partners publiceert H2K artikelen en worden diverse workshops georganiseerd. Hieronder staan voorbeelden van onze aanvullende activiteiten.

Mini-docu blustrein

Mini-docu blustrein

In opdracht van ProRail hebben H2K, KSS en Kenbri een tijdelijke blusvoorziening gerealiseerd voor spoorwegemplacement Waalhaven Zuid. Bekijk de mini-documentaire over de totstandkoming van dit mobiele blussysteem.

Lees verder

CR Competentie Registratie

CR Competentie Registratie

H2K heeft CR-software ontwikkeld om kennis en vaardigheiden binnen bedrijfsnoodorganisaties te meten, registreren en rapporteren. Zo is de paraatheid van een noodorganisatie altijd inzichtelijk, actueel en onderbouwd.

Lees verder

Cobratrainingen

Cobratrainingen

De innovatieve ‘Cobra Cold Cutter’ verspreidt van buitenaf een fijne waternevel in een brandende ruimte. Zo worden rookgassen effectief gekoeld en wordt een veilige situatie gecreëerd voor een binneninzet. Coldcut Academy Nederland, leert deze blustechniek praktijk te gebruiken.

Cobratrainingen

H2K online

H2K online

H2K beschikt over een digitaal leerplatform als aanvulling op de brandweeropleidingen en -trainingen. Met behulp van het platform kunnen cursisten, zowel individueel als in teamverband, online lessen volgen, casuïstiek behandelen en kennistoetsen maken.

H2K online

JOIFF-accreditatie Spinel

JOIFF-accreditatie Spinel

Sinds mei 2017 is Spinel Veiligheidscentrum in Dordrecht officieel een JOIFF-geaccrediteerde trainingslocatie. H2K heeft het trainingscentrum voorgedragen aan JOIFF voor accreditatie.

Lees verder

Partners

Partners

H2K werkt bij het organiseren van opleidingen en trainingen samen met diverse andere specialisten in industriële veiligheid. De partners in dit netwerk versterken elkaar met hun specifieke kennis en kunde, om klanten optimaal te kunnen bedienen met een breed pakket diensten en producten.

Lees verder

Publicaties

Publicaties

Een greep uit vakbladartikelen, webberichten en papers over projecten van H2K. Check regelmatig voor actuele artikelen

Publicaties

Certificering

Certificering

H2K beschikt over verschillende branche-specifieke certificeringen.

Lees verder

Virtueel trainen

Virtueel trainen

Voor virtuele training werkt H2K samen met VSTEP.  Zij ontwikkelen simulatoren en virtuele trainingssoftware. Met deze systemen is het mogelijk om op een realistische manier incidenten te simuleren en responsstrategieën te oefenen.

Lees verder

H2K App

H2K App

De nieuwe smartphone app van H2K biedt incidentbestrijders praktische ondersteuning bij het maken van schuimberekeningen. Download de app gratis in de appstore.

Lees verder