Diensten

CR Competentie Registratie

10 jul

Logo H2K Competentie Registratie 72DPI

H2K Competentie Registratie maakt paraatheid van bedrijfsnoodorganisatie inzichtelijk

H2K heeft CR-software ontwikkeld om kennis en vaardigheiden binnen bedrijfsnoodorganisaties te meten, registreren en rapporteren. Zo is de paraatheid van een noodorganisatie altijd inzichtelijk, actueel en onderbouwd.

Het softwarepakket bestaat uit het CR-Dashboard en de mobiele CR-Applicatie. Het Dashboard bestaat uit een competentieregister, een rapportagemodule en een functie waarmee trainingsprojecten direct vanuit het Dashboard gekoppeld worden aan de CR-Applicatie.

Het competentieregister bevat alle relevante competenties van de verschillende functionarissen binnen de noodorganisatie. Door competenties te koppelen aan trainingsprojecten kunnen alle competenties binnen een gestelde termijn worden gemeten. In het Dashboard worden in voorbereiding op de trainingen de deelnemers verbonden aan het trainingsproject en daarmee beschikbaar gesteld in de CR-Applicatie.

Competenties registreren

De instructeur / waarnemer gebruikt een mobiel device (bijv. een iPad) met CR-Applicatie om in te loggen in het trainingsproject. Gebruikers beschikken over een persoonlijk account, en hebben daardoor alleen toegang tot de voor hen relevante informatie. Met behulp van de registratietool beoordeelt de waarnemer de competenties van de deelnemers. In het geval dat mensen zich ad-hoc aanmelden voor een training heeft de waarnemer altijd de mogelijkheid om zelf kandidaten toe te voegen aan het trainingsproject.

CR Module P1050775 verkleind

 

Offline buffer

Met de CR-Applicatie kunnen instructeurs / waarnemers tijdens trainingen op iedere gewenste locatie competenties meten. Wanneer er geen mobiel internet beschikbaar c.q. mogelijk is, worden de metingen gebufferd en blijft het systeem offline functioneren. Zodra het mobiele device weer contact heeft met het internet, worden de gegevens direct verstuurd naar het Dashboard. Wanneer de training is afgelopen, wordt het trainingsproject afgesloten. De geregistreerde resultaten worden zo vergrendeld. Op deze wijze kunnen trainingsresultaten achteraf, niet ongewenst, aangepast worden.

CR-Dashboard

Het Dashboard geeft in real-time de behaalde resultaten weer. Zo is altijd direct het competentieniveau per individu inzichtelijk en kan daarop worden gestuurd. De uitkomsten kunnen op verschillende wijze inzichtelijk worden gemaakt, bijvoorbeeld: rapporteren in totaliteit (alle trainingen), per trainingsproject of per deelnemer. Resultaten kunnen worden weergegeven in het dashboard of worden geëxporteerd naar bijvoorbeeld PDF of Excel.

iPad Air White Perspective by Paraat noodorganisatie verkleind

Competentie registratie en privacywetgeving

De database met deelnemers is opgebouwd aan de hand van unieke gebruikeraccounts. Er zijn geen persoonlijke gegevens nodig om competenties te meten, registreren en te bewaren. Door deze opbouw is de module in lijn met huidige AVG-wetgeving.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de H2K Competentie Registratie (CR) software en de mogelijkheden, bekijk dan onze Publicatie of neem dan contact op met een van de medewerkers van H2K.